Milyen folyamaton visszük végig?

ÁLLAPOTFELMÉRÉS Leletek átnézése, fájdalmak, tünetek meghatározása, mert ez a híd a gyógyuláshoz.

MEGOLDÁSI FÁZIS Tökéletes összhang a gyógyuló és a terapeuta között, majd fájdalom-mentesítés és az elmozdulások visszaállítása.

RÖGZÜLÉS Átbeszéljük az eredményességet: Hogy érzi magát most? Mit tapasztalt kezelés közben? Útravaló házifeladatok.

ÁLLAPOTFELMÉRÉS Leletek átnézése, fájdalmak, tünetek meghatározása, mert ez a híd a gyógyuláshoz.

MEGOLDÁSI FÁZIS Tökéletes összhang a gyógyuló és a terapeuta között, majd fájdalom-mentesítés és az elmozdulások visszaállítása.

RÖGZÜLÉS Átbeszéljük az eredményességet: Hogy érzi magát most? Mit tapasztalt kezelés közben? Útravaló házifeladatok. Bővebben a folyamatokról »

Gerincgyógyítás a lélek erejével

Úgy érzed mindent kipróbáltál és még mindig fáj a gerinced? Gerincesnek tartod magad és mégis fájdalmaid vannak?
A fizikai módszerek és a gyógyszerek csak ideig – óráig segítenek és a tartós megoldást keresed?
Gyere és hallgasd meg ezt az előadást! Megtudhatod, hogy a lélek kifogyhatatlan forrásként hogyan támogatja az egészség mielőbbi megtapasztalását, és azt is, hogy a vele való kapcsolódás hiánya hogyan hoz létre akár évtizedek óta fennálló és gyógyíthatatlannak kikiáltott gerincbántalmakat.
17 év és sok ezer sikeres kezelés tapasztalatával és tudásával ismerkedhetsz meg a Varga Gerincmanufaktúra egyedülálló módszere által.

A hét nyakas vezér

Fókuszban a pajzsmirigy, a hét nyaki csigolya tükrében. Egyenként végig megyünk a nyaki csigolyákon, részletesen áttekintjük megbetegedéseinek okait és okozatait, és a gyógyításuk minden lehetőségét. Kiemelten beszélünk a pajzsmirigyről, a problémák lelki és fiziológiai okairól, és gyógyításának természetes módjairól.
Ha valaha fontos volt evvel a szervvel kapcsolatban, hogy mit nyelsz le, akkor ez innentől fokozottan érvényes.

Alaposan a gerincről

Ezen az előadáson, a Szexcsakrát követjük nyomon a Lumbális 3–as csigolyától, a Szakrális 3–as csigolyáig, a megbetegítésüktől az egészség eléréséig, és annak megtartásáig.

Nekem kétoldalim van

Az előző előadáson 12 fő ikertulajdonságot emeltünk ki az Aranymetszés arányosságainak figyelembevétele mellett. Ez az előadás arról szól, hogy a nyaki csigolyáktól egészen a farkcsontig végigmegyünk az egész csigolyasoron egyesével, föntről lefelé. Kiemelve minden csigolya vezető teremtő tulajdonságát, a hozzá tartozó ikerpárjával együtt. Emellett 6-8 másik ikertulajdonságot is felsorakoztatunk, hogy sokkal színesebben és sokkal áthatóbban legyen lehetőséged látni, hogy milyen érzések hatnak az adott csigolya funkcionális működésére. Ha a 12 fő ikertulajdonsághoz kellet, hogy vegyél egy jó nagy levegőt, ez a becsontosodott érzésekhez ugyancsak szüséges lesz.

Tudd, hogy ilyen pontossággal és aprólékossággal itt és most találkozhatsz először ezekkel az információkkal. Az, amit az előadáson hallani fogsz, 17 év kutató munkájának az eredménye.

Amikor hatost dob a mellkas

A háti felső hat csigolyáról lesz szó, és azt fejtjük ki, hogy az élet „lépegetős játékában”, milyen az az érzés, amikor a dobókocka úgy fordul, hogy a hatos van felül, mert ekkor nagyot tudsz előre haladni. És van egy másik helyzet, amikor ismerősöd úgy kezdi mondókáját, hogy „ettől tuti dobsz egy hátast”. Kifejtjük, hogy az adott csigolya, mitől érzi úgy, hogy ez 6-os, mikor úgy, hogy ez egy nagy hátas. Beszélünk a kapcsolódó belső szervekről, ezek betegségeiről, (csigolyák, tüdő, szív, erek, karok, bordák) és megoldási lehetőségeiről, ami függően a feladattól, lehet belső, és külső segítség.

Hát ez derék

Amikor “szállni” jár beléd a lélek

Az előadáson végigszkeneltük az egész testet tetőtől talpig. Rávilágítottunk az egyes testterületek legjellemzőbb betegségeire, tüneteire egyenként. Folyamatosan tettünk fel a kérdést: MIÉRT? Mindenre maradéktalanul megadtuk a válaszokat.

Meg tudtad tanulni, milyen a lélek számára egy szabad testben élni. Megtudhattad, hogy hogyan lehet ilyen a TE tested is? Meg tudod tanulni, hogy milyen az amikor szárnyal benned a Lelked.

17 év és sok ezer sikeres kezelés tapasztalatával és tudásával ismerkedhettél meg a Varga Gerincmanufaktúra egyedülálló módszerével.

Rólunk mondták

Kedves Mindenki! Szívből ajánljuk mindenkinek azt az élményt, amiben ma volt részünk, mind testileg, mind lelkileg. Szavakkal nem lehet leírni, csak annyit tudnánk hozzáfűzni, hogy KÖSZÖNJÜK!

S. G.

János a tünetek lelki okát kezeli. A tünetek okát szünteti meg és ezáltal tartós és kíméletes gyógyulást indít be, szemben a csontkováccsal, aki csak a tüneteket kezeli. Mivel ez mind-mind egyén függő, János több évtizedes tapasztalattal profi módon tud az egyénnel azonosulni, és csak rá figyelve, az ő egészségéért, vagy gyógyulásáért teszi amit, és ahogyan teszi.

Attila (51)

Janinál megismerhettem önmagam egy másik szemszögből. Megtanultam elengedni a rám ható negatív energiákat. Levett rólam olyan terheket, melyek már szó szerint a vállam nyomták és testi fájdalom, kellemetlen érzés volt hosszú idő óta. Egy kezelés ebből a gyógymódból sem elég, de 3-4 alkalom után mintha újjá születne az ember. Hetente egyszer mentem hozzá, de észrevehető volt a javulás, a testem egyre lazább lett.

Lilla (26)

Sziasztok! András vagyok. Szerintem János humora olyan jó, hogy mire magadhoz térsz a mosolyfelhőből, már csak azt veszed észre hogy kicseréltek! Köszönöm szépen a kezelést, csak ajánlani tudom őt Mindenkinek!

F. A.

János olyan, mint egy ezermester. Ha testi, ha lelki bajom van, bármikor és bármiben tudok hozzá fordulni. A gerincemet, a hátproblémáimat mindig orvosolta, hol manuál terápiával, hol az adott probléma lelki eredetének felkutatásával, és annak gyógyításával, de leginkább a kettőt ötvözve. Jártam már másik csontkovácsnál/gerincspecialistánál korábban, aki ugyan helyre is tette a hátamat, de ami talán a leglényegesebb, hogy mitől is alakultak ki az adott problémák, az ott nem derült ki. Jánosnál egyszerre kezeljük a testet és a lelket...2 in 1.. Hát kell ennél több?! Szerintem nem.

Enikő (36)

Egy megtörtént eset kapcsán szeretném bemutatni Varga János gyógyító módszerének hatékonyságát: Vonaton utaztam, és nagyon fájt a hátam. Zaklatott lelkiállapotban voltam, az elmúlt napok történései mázsás súllyal nyomták a lelkemet. Felhívtam Jánost, hogy segítséget kérjek, és a beszélgetésünk során néhány mondatban vázolta a helyzetemet, és rögtön rátapintott, hogy mi a problémám oka, és hogyan tudom lélekben megtalálni a megoldást. Miközben beszélt, megpróbáltam kiegyenesíteni a hátam, és abban a pillanatban egy hatalmas reccsenéssel kiroppant a gerincem. A fájdalom elmúlt, mivel a lelki problémával együtt a testi is oldódott. 100 km-es távolságból, fizikai kontaktus nélkül, pusztán a kimondott szó, a lélek és a szellem erejével működött a gyógyulási folyamat.

Tünde (50)

Azt, hogy János mit csinál „még nem tudom” csak érzem. És a kérdésre az érzéseim alapján az én verzióm az, hogy míg a csontkovács a „test szimmetriájának” visszaállítására törekszik a csontok, ízületek, izmok anatómiai helyére történő visszapakolásával, addig a János által végzett tevékenység a test kifelé irányuló jelzései alapján a lélek deformitásának feltérképezésére, azt követően annak helyreállítására, gyógyítására törekszik. Olyan elfeledett, vagy eltemetett csatornákat nyit meg a páciens számára, ahol nem tud nem szembesülni a problémát kiváltó okkal, okokkal. Rámutat azokra a lehetőségekre, melyekkel a megoldás felé vezető út megtalálható.

Ágnes (48)

Aki vacillál ne tegye...Szívből ajánlom mindenkinek, aki testi-lelki feltöltődésre vágyik! 🙂

R. V.

Kérdése van? Küldje el és hamarosan válaszolok.

13 + 4 =

KAPCSOLAT

Varga János

Gerinc-Lélek Specialista

1133 BUDAPEST
Hegedűs Gyula u. 104.

info@gerincmanufaktura.hu

+36 70 610 9399

6600 SZENTES
Bercsényi u. 109.

NYITVA TARTÁS: BUDAPEST Csütörtök - Péntek 8 - 20h Szombat - Vasárnap 8 - 16h | SZENTES Hétfő - Kedd - Szerda 8 - 20h

1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 104.

GERINC MANUFAKTÚRA
BUDAPEST

VARGA JÁNOS
Gerinc-Lélek Specialista

6600 Szentes, Bercsényi utca 109.

GERINC MANUFAKTÚRA
SZENTES

VARGA JÁNOS
Gerinc-Lélek Specialista

Szeretné tudni hogyan mennek végbe a testben a csodás gyógyulások?

 

A PDF-et feliratkozás után azonnal küldjük email-ben.

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a gördülékeny kommunikációhoz szükséges.

Sikeres feliratkozás!