Milyen folyamaton visszük végig?

ÁLLAPOTFELMÉRÉS Leletek átnézése, fájdalmak, tünetek meghatározása, mert ez a híd a gyógyuláshoz.

MEGOLDÁSI FÁZIS Tökéletes összhang a gyógyuló és a terapeuta között, majd fájdalom-mentesítés és az elmozdulások visszaállítása.

RÖGZÜLÉS Átbeszéljük az eredményességet: Hogy érzi magát most? Mit tapasztalt kezelés közben? Útravaló házifeladatok.

ÁLLAPOTFELMÉRÉS Leletek átnézése, fájdalmak, tünetek meghatározása, mert ez a híd a gyógyuláshoz.

MEGOLDÁSI FÁZIS Tökéletes összhang a gyógyuló és a terapeuta között, majd fájdalom-mentesítés és az elmozdulások visszaállítása.

RÖGZÜLÉS Átbeszéljük az eredményességet: Hogy érzi magát most? Mit tapasztalt kezelés közben? Útravaló házifeladatok. Bővebben a folyamatokról »

SZERETETMASSZÁZS

 

Száraz bőrfelületen négy féle érintéstechnikát alkalmazva kerül be a test, a lélek, és a szellem egy finomra hangolt egyensúlyi állapotba, ahol olyan magas rezgésű szeretetminőségeket is képes befogadni, amelyekre a hétköznapi élet legtöbb területe nem nyújt lehetőséget. A megfelelő szeretet mennyiség, és a hozzá tartozó legmagasabb szeretet minőség elérése, és megtartása felbecsülhetetlen fontossággal bír mai életünkre nézve. Ebben segít Önnek a szeretetmasszázs.

Rólunk mondták

Kedves Mindenki! Szívből ajánljuk mindenkinek azt az élményt, amiben ma volt részünk, mind testileg, mind lelkileg. Szavakkal nem lehet leírni, csak annyit tudnánk hozzáfűzni, hogy KÖSZÖNJÜK!

S. G.

János a tünetek lelki okát kezeli. A tünetek okát szünteti meg és ezáltal tartós és kíméletes gyógyulást indít be, szemben a csontkováccsal, aki csak a tüneteket kezeli. Mivel ez mind-mind egyén függő, János több évtizedes tapasztalattal profi módon tud az egyénnel azonosulni, és csak rá figyelve, az ő egészségéért, vagy gyógyulásáért teszi amit, és ahogyan teszi.

Attila (51)

Janinál megismerhettem önmagam egy másik szemszögből. Megtanultam elengedni a rám ható negatív energiákat. Levett rólam olyan terheket, melyek már szó szerint a vállam nyomták és testi fájdalom, kellemetlen érzés volt hosszú idő óta. Egy kezelés ebből a gyógymódból sem elég, de 3-4 alkalom után mintha újjá születne az ember. Hetente egyszer mentem hozzá, de észrevehető volt a javulás, a testem egyre lazább lett.

Lilla (26)

Sziasztok! András vagyok. Szerintem János humora olyan jó, hogy mire magadhoz térsz a mosolyfelhőből, már csak azt veszed észre hogy kicseréltek! Köszönöm szépen a kezelést, csak ajánlani tudom őt Mindenkinek!

F. A.

János olyan, mint egy ezermester. Ha testi, ha lelki bajom van, bármikor és bármiben tudok hozzá fordulni. A gerincemet, a hátproblémáimat mindig orvosolta, hol manuál terápiával, hol az adott probléma lelki eredetének felkutatásával, és annak gyógyításával, de leginkább a kettőt ötvözve. Jártam már másik csontkovácsnál/gerincspecialistánál korábban, aki ugyan helyre is tette a hátamat, de ami talán a leglényegesebb, hogy mitől is alakultak ki az adott problémák, az ott nem derült ki. Jánosnál egyszerre kezeljük a testet és a lelket...2 in 1.. Hát kell ennél több?! Szerintem nem.

Enikő (36)

Egy megtörtént eset kapcsán szeretném bemutatni Varga János gyógyító módszerének hatékonyságát: Vonaton utaztam, és nagyon fájt a hátam. Zaklatott lelkiállapotban voltam, az elmúlt napok történései mázsás súllyal nyomták a lelkemet. Felhívtam Jánost, hogy segítséget kérjek, és a beszélgetésünk során néhány mondatban vázolta a helyzetemet, és rögtön rátapintott, hogy mi a problémám oka, és hogyan tudom lélekben megtalálni a megoldást. Miközben beszélt, megpróbáltam kiegyenesíteni a hátam, és abban a pillanatban egy hatalmas reccsenéssel kiroppant a gerincem. A fájdalom elmúlt, mivel a lelki problémával együtt a testi is oldódott. 100 km-es távolságból, fizikai kontaktus nélkül, pusztán a kimondott szó, a lélek és a szellem erejével működött a gyógyulási folyamat.

Tünde (50)

Azt, hogy János mit csinál „még nem tudom” csak érzem. És a kérdésre az érzéseim alapján az én verzióm az, hogy míg a csontkovács a „test szimmetriájának” visszaállítására törekszik a csontok, ízületek, izmok anatómiai helyére történő visszapakolásával, addig a János által végzett tevékenység a test kifelé irányuló jelzései alapján a lélek deformitásának feltérképezésére, azt követően annak helyreállítására, gyógyítására törekszik. Olyan elfeledett, vagy eltemetett csatornákat nyit meg a páciens számára, ahol nem tud nem szembesülni a problémát kiváltó okkal, okokkal. Rámutat azokra a lehetőségekre, melyekkel a megoldás felé vezető út megtalálható.

Ágnes (48)

Aki vacillál ne tegye...Szívből ajánlom mindenkinek, aki testi-lelki feltöltődésre vágyik! 🙂

R. V.

Kérdése van? Küldje el és hamarosan válaszolok.

15 + 8 =

1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 104.

GERINC MANUFAKTÚRA
BUDAPEST

VARGA JÁNOS
Gerinc-Lélek Specialista

6600 Szentes, Bercsényi utca 109.

GERINC MANUFAKTÚRA
SZENTES

VARGA JÁNOS
Gerinc-Lélek Specialista

Szeretné tudni hogyan mennek végbe a testben a csodás gyógyulások?

 

A PDF-et feliratkozás után azonnal küldjük email-ben.

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a gördülékeny kommunikációhoz szükséges.

Sikeres feliratkozás!