Milyen folyamaton visszük végig?

ÁLLAPOTFELMÉRÉS Leletek átnézése, fájdalmak, tünetek meghatározása, mert ez a híd a gyógyuláshoz.

MEGOLDÁSI FÁZIS Tökéletes összhang a gyógyuló és a terapeuta között, majd fájdalom-mentesítés és az elmozdulások visszaállítása.

RÖGZÜLÉS Átbeszéljük az eredményességet: Hogy érzi magát most? Mit tapasztalt kezelés közben? Útravaló házifeladatok.

ÁLLAPOTFELMÉRÉS Leletek átnézése, fájdalmak, tünetek meghatározása, mert ez a híd a gyógyuláshoz.

MEGOLDÁSI FÁZIS Tökéletes összhang a gyógyuló és a terapeuta között, majd fájdalom-mentesítés és az elmozdulások visszaállítása.

RÖGZÜLÉS Átbeszéljük az eredményességet: Hogy érzi magát most? Mit tapasztalt kezelés közben? Útravaló házifeladatok. Bővebben a folyamatokról »

MILYEN FOLYAMATON VISSZÜK VÉGIG?

 

Leülünk, és körülbelül 15 percben átbeszéljük a fájdalom kronológiáját:
mióta tart
mennyire intenzív
mennyire rendszeres
sűrűsödnek fájdalmai
milyen kezeléseket kapott eddig erre
milyenek a tapasztalatai
mennyire ragaszkodik a fájdalmához
kíváncsi e a fájdalma okára
van e igénye, hogy a megoldásban együttműködőként vegyen részt: ekkor felvázolom a megoldás ívét
Az alábbi állapotfelmérő lap kitöltésével segítheti munkámat, hogy minél előbb megoldást találjunk problémájára. Kérem, a kitöltött lapot az info@gerincmanufaktura.hu címre küldje el! Köszönöm!
Az elmozdulások, elváltozások helyreállítása. Itt már jön a boldogság.
A kezelés kezelőasztalon kezdődik hason fekvő helyzetben. Újnyomásokkal felmérem a fájdalom helyét és mértékét. A titok itt van, hogyan szűntetjük meg Önnel közösen a fájdalmat. A módszert ugyan pontosan leírni nem is lehet, de hasznos információ, hogy a módszer minden esetben működik. Használt, esszenciált elemek, amik tárházából igény és szükséglet szerint válogatok. Csak, hogy néhányat említsek az ismertek közül: tradicionális thai masszázs, jóga elemei, hagyományos népi csontkovácsolás, shiatshu, ringatásterápia…
Tanulmányoztam a földrészek, kultúrák és korok technikáit.
Kontinensek technikái összesűrítve
Az eredményig elvezető út közös, az eredmény az Öné!

Átbeszéljük az eredményességet: Hogy érzi magát most? Mit tapasztalt kezelés közben? Útravaló-házi feladatok.
Ahhoz, hogy a végén eredményességről tudjunk beszélni, szükségesek a részeredmények. A rögzülés során emlékeztetem ezekre a részeredményekre, arra az ívre, amin eljutottunk idáig, azaz megállapítjuk százalékosan az eredményességet. Honnan, hova jutottunk el.
Általában a fájdalom megszűnése 30 és 70% között állapítható meg. Önnek mennyi?
Megkérdezem, hogy az a fájdalommennyiség volt 100% amivel érkezett, akkor a) ebből mennyi maradt, b) mennyi szűnt meg…
Mennyire fáj érzésétől a mennyire jó érzéséig.

Rólunk mondták

Kedves Mindenki! Szívből ajánljuk mindenkinek azt az élményt, amiben ma volt részünk, mind testileg, mind lelkileg. Szavakkal nem lehet leírni, csak annyit tudnánk hozzáfűzni, hogy KÖSZÖNJÜK!

S. G.

János a tünetek lelki okát kezeli. A tünetek okát szünteti meg és ezáltal tartós és kíméletes gyógyulást indít be, szemben a csontkováccsal, aki csak a tüneteket kezeli. Mivel ez mind-mind egyén függő, János több évtizedes tapasztalattal profi módon tud az egyénnel azonosulni, és csak rá figyelve, az ő egészségéért, vagy gyógyulásáért teszi amit, és ahogyan teszi.

Attila (51)

Janinál megismerhettem önmagam egy másik szemszögből. Megtanultam elengedni a rám ható negatív energiákat. Levett rólam olyan terheket, melyek már szó szerint a vállam nyomták és testi fájdalom, kellemetlen érzés volt hosszú idő óta. Egy kezelés ebből a gyógymódból sem elég, de 3-4 alkalom után mintha újjá születne az ember. Hetente egyszer mentem hozzá, de észrevehető volt a javulás, a testem egyre lazább lett.

Lilla (26)

Sziasztok! András vagyok. Szerintem János humora olyan jó, hogy mire magadhoz térsz a mosolyfelhőből, már csak azt veszed észre hogy kicseréltek! Köszönöm szépen a kezelést, csak ajánlani tudom őt Mindenkinek!

F. A.

János olyan, mint egy ezermester. Ha testi, ha lelki bajom van, bármikor és bármiben tudok hozzá fordulni. A gerincemet, a hátproblémáimat mindig orvosolta, hol manuál terápiával, hol az adott probléma lelki eredetének felkutatásával, és annak gyógyításával, de leginkább a kettőt ötvözve. Jártam már másik csontkovácsnál/gerincspecialistánál korábban, aki ugyan helyre is tette a hátamat, de ami talán a leglényegesebb, hogy mitől is alakultak ki az adott problémák, az ott nem derült ki. Jánosnál egyszerre kezeljük a testet és a lelket...2 in 1.. Hát kell ennél több?! Szerintem nem.

Enikő (36)

Egy megtörtént eset kapcsán szeretném bemutatni Varga János gyógyító módszerének hatékonyságát: Vonaton utaztam, és nagyon fájt a hátam. Zaklatott lelkiállapotban voltam, az elmúlt napok történései mázsás súllyal nyomták a lelkemet. Felhívtam Jánost, hogy segítséget kérjek, és a beszélgetésünk során néhány mondatban vázolta a helyzetemet, és rögtön rátapintott, hogy mi a problémám oka, és hogyan tudom lélekben megtalálni a megoldást. Miközben beszélt, megpróbáltam kiegyenesíteni a hátam, és abban a pillanatban egy hatalmas reccsenéssel kiroppant a gerincem. A fájdalom elmúlt, mivel a lelki problémával együtt a testi is oldódott. 100 km-es távolságból, fizikai kontaktus nélkül, pusztán a kimondott szó, a lélek és a szellem erejével működött a gyógyulási folyamat.

Tünde (50)

Azt, hogy János mit csinál „még nem tudom” csak érzem. És a kérdésre az érzéseim alapján az én verzióm az, hogy míg a csontkovács a „test szimmetriájának” visszaállítására törekszik a csontok, ízületek, izmok anatómiai helyére történő visszapakolásával, addig a János által végzett tevékenység a test kifelé irányuló jelzései alapján a lélek deformitásának feltérképezésére, azt követően annak helyreállítására, gyógyítására törekszik. Olyan elfeledett, vagy eltemetett csatornákat nyit meg a páciens számára, ahol nem tud nem szembesülni a problémát kiváltó okkal, okokkal. Rámutat azokra a lehetőségekre, melyekkel a megoldás felé vezető út megtalálható.

Ágnes (48)

Aki vacillál ne tegye...Szívből ajánlom mindenkinek, aki testi-lelki feltöltődésre vágyik! 🙂

R. V.

Kérdése van? Küldje el és hamarosan válaszolok.

11 + 15 =

1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 104.

GERINC MANUFAKTÚRA
BUDAPEST

VARGA JÁNOS
Gerinc-Lélek Specialista

6600 Szentes, Bercsényi utca 109.

GERINC MANUFAKTÚRA
SZENTES

VARGA JÁNOS
Gerinc-Lélek Specialista

Szeretné tudni hogyan mennek végbe a testben a csodás gyógyulások?

 

A PDF-et feliratkozás után azonnal küldjük email-ben.

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a gördülékeny kommunikációhoz szükséges.

Sikeres feliratkozás!